Jeg hedder Michael Nakel og elsker at arbejde med front-end udvikling, webdesign, UX, marketing, web-udvikling, it, salg og fotografering. Samtidigt er jeg far, kæreste, cykelrytter og meget andet.

Da jeg var lille gut, lavede jeg, sammen med min far og søster, et skyde-flyspil til vores Commodor 64. Det var en kæmpe oplevelse, som har motiveret mig siden til at arbejde med computere og kodning. Jeg tog dog en lille omvej som sælger, før jeg nu blev uddannet Multimediedesigner og nu er bagagen fyldt med en masse evner. I dag bruger jeg mange timer hver dag på at få flere kompetencer. "Man kan aldrig blive klog nok. Der er altid mere man kan lære“. Jeg kan forstå hvordan brugere og klienter tænker eller taler. Deres behov og ønsker. Det kan sørge for, at mange problemer eller misforståelser ikke sker.

Dette er en evne, som ikke mange programmør eller designer besidder.

Computer

Min computer er ikke bare min arbejdsplads. Det er min hobby. Jeg har elsket computere, siden jeg kunne kravle. Jeg finder det sjovt, at være med på det nyeste og min Mac er fyldt med de nyeste smarte programmer. Elsker alt der er nyt.

Cykling

Min racercykel har et bestemt plads i mit hjerte. Jeg elsker at cykle, især bakker, jo større jo bedre. Jeg deltager i alle de cykelmotionsløb, som jeg kan nå og køre altid efter en god placering. Mød mig på Endomondo, hvis du har lyst til at udfordre mig. For jeg klar.

Far

31 år og 2 måneder efter min første fødselsdag, den 25. juli 2012, fik jeg en titel som far. Det er en vidunderlig rejse og oplevelse som lige er startet. Dette er noget som ikke kan beskrives og glæder mig til hverdag. Da ingen dage er ens med børn.

Rejse

At rejse er fantatisk. Jeg har ikke ro til at ligge på standen i Tyrkiet. Så det bliver til ferier, der er store og mange oplevelser. Jeg og min kæreste har været i Canada og USA på selvplanlagte ferier i 2010/2011 og vi vender tilbage mange gange til nordamerika igen.

Jeg er født på Fyn og flyttet til Horsens, hvor min kæreste kommer fra. Mit hjerte er fynsk og mit hjem er Horsens. Jeg elsker udfordringer og de nyeste elektroniske gadgets.

Uddannelser

2010-2012

Multimediedesigner

Erhvervsakademiet Lillebælt, Odense

“Som Multimediedesigner er jeg uddannet til at arbejde med programmering, web og print-design, markedsføring/branding og kommunikation på høje niveauer”.

2009-2010

IT-supporter grundforløb

Syddansk Erhvervsskole, Odense

“It-supporter grund-uddannelsen dannede fundamentet til en stærk viden indenfor hardware og server, både på Windows Server, Mac OSX og Ubuntu, samt forståelse for at kunne yde support til kunder”.

1997-1999

Handelsskolens Grunduddannelse

Svendborg Erhvervsskole, Svendborg

“HG Detail dannede grundlaget for en stor forståelse indenfor salg og service, samt erhvervsøkonomi, som jeg tage med og brugte siden”.

Arbejdserfaring

2004-2008

SÆlger i TDC

TDC Salg & Rådgivning, Odense

TDC Mobil kundeservice, Odense

TDC Butik Rosengårdcentret, Odense

“At være sælger i flere forskellige TDC afdelinger dannede et fantatisk grundlag for at blive en god sælger. En periode med masser af kunder, salg, erfaring, viden og oplevelser”.

1999-2001

Salgselev i Expert

Expert, Ringe

“Uddannelsen som elev i Expert og oplæringen på Radiohandlerskolen i Ringsted, gav den bedste og mest klassiske opstart på at blive en dygtigt sælger”.